تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
سطح بندی نمرات آیلتس

موسسه زبان بهکلام

سطح بندی نمرات آیلتس

 

سطح بندی آزمون آیلتس  

 

 آیلتس مخفف جمله International English Language Testing System  است که یکی از با ارزشترین آزمون‌های زبان انگلیسی است که در سراسر جهان برگزار می‌شود. آیلتس در واقع آزمونی بریتانیایی بوده و از این نظر در برابر تاقل، آزمون آمریکایی قرار می‌گیرد.

 

بسیاری از متقاضیان آیلتس به دنبال این هستند که بدانند با چند پاسخ صحیح در مهارت های لیسنینگ و ریدینگ آیلتس آکادمیک و جنرال می توانند نمره ی دلخواهشان را بدست بیاورند. همچنین مایلند بدانند که نمره اسپیکینگ آیلتس و ریدینگ آیلتس آن ها طبق چه چهارچوب، ضوابط و معیارهایی مورد تصحیح و ارزیابی قرار می گیرد.

 

نکته مهم :

هر آزمون آیلتس، داری یک درجه سختی خاص است. به عنوان مثال در یک آزمون، متقاضی با 30 پاسخ صحیح نمره 7 را گرفته اما در آزمونی دیگر باید 32 پاسخ صحیح برای 7 داشته باشد. جدول زیر یک طرح کلی و برای آزمونی با درجه سختی متوسط می باشد.

 

IELTS Listening Scores

 

IELTS Reading Scores -Academic

 

 

IELTS Reading Scores -General

 

 

با استفاده از جداول زیر می‌توانید بر اساس تعداد پاسخ صحیح (حداقل ۰ پاسخ و حداکثر ۴۰ پاسخ صحیح) در مهارت‌های Listening و Reading بند‌ اسکور نمره IELTS خود را به دست آورید.

 

جدول سطح‌ بندی نمره آیلتس از ۰ تا ۹

نمره

توضیحات سطح نمره

0

هیچ اطلاعات قابل ارزیابی ندارد.

1

در اصل هیچ توانایی برای استفاده از زبان بیش از چند کلمه مجرد ندارد.

2

امکان ارتباط واقعی وجود ندارد مگر برای اطلاعات بسیار ابتدایی با استفاده از واژگان مجرد یا قالب‌های کوتاه در موقعیتهای آشنا و برای برطرف کردن نیازهای ابتدایی و فوری. مشکلات زیادی در فهم انگلیسی گفتاری و نوشتاری دارد.

3

فقط می‌تواند مفهوم کلی را در موقعیتهای خیلی آشنا درک و منتقل کند. توقف‌های مکرر در هنگام ارتباط مشاهده می‌شود.

4

قابلیت‌های ابتدایی محدود است به موقعیتهای آشنا. مشکلات مکرر در فهم و بیان منظور دارد. توانایی استفاده از زبان پیچیده را ندارد.

5

دارای مهارت نسبی زبان با قابلیت درک عمومی معنا در بیشتر موقعیتها می‌باشد، گرچه احتمال اشتباهات بسیار وجود دارد. باید توانایی ایجاد ارتباطات اولیه را در حوزه تخصصی خود داشته باشد.

6

علیرغم بعضی بی‌دقتی‌ها، عدم تناسب‌ها، و نافهمی‌ها، در کل دارای مهارت موثر زبانی است. قادر به استفاده و فهم زبان نسبتا پیچیده به ویژه در موقعیتهای آشنا می‌باشد.

7

مهارت کاملا کاربردی زبان را داراست، گرچه با اشتباهات هرازگاهی در دقت، تناسب، و درک زبان همراه‌ است. در کل توانایی آن را دارد که از پس زبان پیچیده برآید و استدلال‌های جزیی نگر را درک کند.

8

مهارت کاملا کاربردی زبان را داراست و تنها هر از گاهی اشتباهاتی از نظر دقت و تناسب کاربرد مرتکب می‌شود. ممکن است در موقعیتهای ناآشنا فهم کامل زبان صورت نگیرد. از پس مباحثات پیچیده و مشروح به خوبی برمی‌آید.

9

مهارت کاملا کاربردی زبان را داراست: دقیق، صحیح، روان همراه با فهم کامل.

 

منبع : بهکلام

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 تير 1399ساعت 18:56 توسط بهکلام | تعداد بازديد : 40 | |